Henkilökohtainen valmennus

  • Henkilökohtainen valmennus jonka päätavoite on tehdä sinusta vahvempi sekä fyysisesti että henkisesti.
  • Valmennuksessa opit kuuntelemaan kehoasi. Haastamaan itseäsi kun on sen aika, ja lepäämään kun tarve vaatii.
  • Henkilökohtainen valmennus on sataprosenttisen asiakaslähtöistä valmennusta.
  • Valmennuksessa kaikki työ tehdään pitkäjänteisesti, kestävästi ja tuloksekkaasti.
  • Henkilökohtainen valmennus on aina yhdistelmä tutkittua faktatietoa sekä kokemukseen perustuvaa käytäntöä.


Mitä on henkilökohtainen valmennus? 

Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat laadukkaan ohjelmoinnin kaikkeen fyysiseen harjoitteluusi voiman sekä kestävyyden saralla. Tämä tarkoittaa sitä että harjoittelullesi luodaan pitkän aikavälin suunnitelma ja saat tarkoituksen mukaisesti muuttuvat harjoitusohjelmat säännöllisin väliajoin. Treenaamisesi on huomattavasti tuloksekkaampaa kun sitä ohjataan suunnitelmallisesti eikä ohjelmia päivitetä asenteella "mitäs seuraavaksi keksittäisiin".

Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat myös tarpeesi mukaista ravintovalmennusta tai ravintoneuvontaa. Ravitsemuksen saralla liikkuu paljon huhuja, uskomuksia ja harhaluuloja joiden oikaiseminen ja oikeasti tärkeiden asioiden sisältäminen on äärimmäisen tärkeää. Oli tavoitteenasi sitten pudottaa painoa, kasvattaa lihasmassaa tai vain oppia syömään joustavasti ja terveellisesti, ravintovalmennus vastaa tähän haasteeseen.


Kenelle valmennus sopii? 

Henkilökohtainen valmennus on sinulle, joka haluat tuloksia ja olet valmis tekemään töitä sen eteen. Henkilökohtainen valmennus on itseensä panostamista sanan todellisessa merkityksessä.

Henkilökohtainen valmennus ei ole oikotie onneen. Valmennuksessa asiat eivät tapahdu sormia napsauttamalla eikä kukaan tee töitä sinun puolestasi. Valmennuksessa ei taputella selkään jos siihen ei ole aihetta.


Mitä hyötyä valmennuksesta on? 

Henkilökohtaisessa valmennuksessa opit treenaamaan oikein ja tuloksekkaasti. Valmennuksessa opit myös varmasti oikeat ja turvalliset suoritustekniikat. Vahvemmalla ja suorituskykyisemmällä vartalolla voit myös sanoa hyvästit esimerkiksi istumisesta rasittuneelle alaselälle, tai yksitoikkoisesta työasennosta johtuvalle jäykkyydelle hartioissa. Valmennuksessa saat varmasti uusia näkökulmia treenaamiseen ja opit erottamaan tärkeät ja turhat asiat toisistaan. 

Syömällä järkevästi voit myös sanoa hyvästit jatkuvalle diettaamiselle ja painon jojoilulle. Oppimalla perusasiat olet kykenevä ylläpitämään terveen painosi ja lisäämään energiaa päivääsi. Opit syömään tavalla joka joustaa arkesi mukaan, tavalla joka vapauttaa aikaa ja purkaa stressiä. Huomaat ettei ole yhtä tapaa syödä oikein, vaan useita tapoja sisällyttää joustava ateriarytmi omaan arkeesi. Opit myös ettei painonpudotus tai lihasmassan kasvatus ole oikeasti mitään rakettitiedettä ja koet hallitsevasi itse tämän muutoksen.  


Miten asiat etenevät? 

Aluksi voit sopia ajan tarkempaan valmennuskartoitukseen, jossa yhdessä käymme läpi vaihtoehtoja valmennuksen sisällöstä ja voit kysyä tarkentavia kysymyksiä valmentajalta. Valmennuskartoitus ei vielä sido sinua mihinkään ja voit tulla paikalle avoimin mielin. Voit myös suoraan kysyä valmennuspaikoista ja sopia valmennuksen aloituksesta jos tiedät jo mitä haluat.

Kun olet tehnyt päätöksen valmennuksestasi, saat sopimuksen lisäksi mahdollisesti tarkentavia kysymyksiä sähköpostiisi. Ensimmäisellä tapaamisella käydään läpi harjoitusohjelmaasi, ravintovalmennuksesi tilannetta sekä muita yleisiä asioita.

Valmennettavana olet itse vastuussa tapaamisten varaamisesta ja voit varata itsellesi seuraavia aikoja joko tapaamisten yhteydessä tai erikseen sähköpostitse. Valmennuksessa olet aina aktiivisessa seurannassa ja valmentajalle raportointi tapahtuu viikoittain sähköpostin välityksellä. 

Toimi nyt! 

Valmennuspaikkoja on rajoitetusti ja tästä syystä on hyvä toimia nopeasti. Muista myös että valmennuksen aloitukseen voi mennä hetki. Vaikka paikkoja olisi vapaana, emme todennäköisesti pääse aloittamaan vielä huomenna. Valmennuksen aloitus on myös äärimmäisen hyvä keino panostaa itseesi. Yksin tekeminen voi olla kehittävää ja laadukasta, mutta ammattilaisen kanssa voit jakaa vastuuta omasta onnistumisestasi.

Valmennukseen hakeutuminen on turvallista ja helppoa. Valmentajan kanssa toimiminen ei vaadi sinulta ylimääräistä ponnistelua tai esittämistä. Suurin vaikeus on antaa itselleen lupa haluta muutosta, koska pelkäämme pystymmekö siihen. Voimme luvata että sinä pystyt ja minä autan sinua siinä! 

Valmennuspalvelut

Jokaiseen valmennuspalveluun kuuluu aina yhteydenpito ja seuranta. Tämän lisäksi voit valita pelkän harjoittelun ohjelmoinnin, ravintovalmennuksen, tai yhdistää nämä molemmat kaiken kattavaksi kokonaisuudeksi. 

Ohjelmointi

Harjoittelun ohjelmointi tarkoittaa yksinkertaisesti pitkän aikavälin treenaamisen suunnittelua. Saat siis vaihtuvat ohjelmat räätälöitynä täysin tavoitteidesi mukaan.

Seuranta

Kaikkiin valmennuksiin kuuluu aktiivinen sähköinen seuranta. Viikottain tapahtuva yhteydenpito on tärkeää myös valmennettavan itsensä kannalta, sillä ajantasaisen tiedon saattaminen valmentajalle auttaa ennaltaehkäisemään monia vaikeuksia. 

Ravintovalmennus

Ravintovalmennus on tärkeä osatekijä, silloin kun halutaan kokonaisvaltaista kehitystä. Onnistunut ravintovalmennus tuo lisää voimavaroja ja opettaa suhteuttamaan asiat oikeisiin mittasuhteisiinsa, oli tavoitteena sitten lihaksenkasvatus tai rasvanpoltto. 

Hinnasto

Hinnaston hinnat ovat toistaiseksi voimassaoleville sopimuksille yhden kuukauden irtisanomisajalla. Kuuden kuukauden pituisiin sopimuksiin saat hinnaston hinnoista 5% alennuksen ja 12 kuukauden sopimuksiin saat vastaavasti 10% alennuksen kokonaiskustannuksesta. Kesken määräajan lopetetusta sopimuksesta peritään saatu "hyöty" takaisin.

Ohjelmointi TAI ravintovalmennus

Voit valita pelkän harjoittelun ohjelmoinnin tai pelkän ravintovalmennuksen. Molemmissa vaihtoehdoissa saat viikoittaiset tehtävät ja tavoitteet joko kuntosalille tai oman ruokavalion hallintaan. 

99€/kk

Ohjelmointi SEKÄ ravintovalmennus

Jos valitset sekä ohjelmoinnin että ravintovalmennuksen, saat tuntuvan alennuksen toisesta. Tämä on suositeltavin kokonaisuus, sillä ravinto näyttelee suurta osaa harjoittelun tehokkuudessa. Toisaalta myös oikeanlainen järkevä liikunta on hyvin tärkeässä roolissa tukemassa ravintopuolen satsauksia.

129€/kk

Valmennustapaamiset aktiivisessa valmennuksessa

Ylläolevien valmennusten tueksi voit hankkia kuukausittaisia henkilökohtaisia valmentajatapaamisia. Tapaamisen kesto 60 min.
Nämä valmennustapaamiset ovat valmennussopimukseen lisättäviä palveluita. Yksittäisiä irtotapaamisia varten katso allaoleva tuote.

79€/kpl

Yksittäinen PT -tunti 

Tunnin kesto 60 minuuttia. Aika vapaasti käytettävissä haluamaasi aiheeseen. 

99€/kpl

5x Yksittäinen PT -tunti

Tarjoushinta viiden PT -tunnin sarjalle. 

449€

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko valmennuksesta? Lähetä viestillä tarkempia kysymyksiä tai varaa aika ilmaiseen valmennuskartoitukseen.