VAHVA YHTEISÖ

Vahva Yhteisö (Seuraava startti 01.06.2020)

Miksi vahva yhteisö on olemassa? 

"Mun ajatus on aina ollut auttaa mahdollisimman monia treenaamaan järkevästi ja nousujohteisesti. Käytännössä henkilökohtaisessa valmennuksessa valmennettavien määrä on kuitenkin rajattu, ja hintakin senverran korkea ettei siihen kaikilla yksinkertaisesti ole varaa tai halua panostaa valmentajaan siinä mittakaavassa. Vahva Yhteisö onkin luotu näistä syistä. Mä halusin tehdä valmennuksen jossa treenataan juuri niinkuin mä treenauttaisin ammattiurheilijoita, tai kovan tavoitteen yksilövalmennettavia. Mulle on myös tärkeää olla jatkuvasti läsnä ja auttamassa ihmisiä erinäisissä treeniin ja ravitsemukseen liittyvissä ongelmissa. Siksi halusin myös sosiaaliseen mediaan yhdistetyn ryhmän, jossa voitaisiin olla osa toistemme treenimatkaa. Mä yksinkertaisesti siis halusin tuoda ensiluokkaisen ohjelmoinnin ja valmennuksen mahdollisimman monien saataville, ja samalla olla itse oikeasti läsnä, ihan niinkuin mä olen henkilökohtaisten valmennettavienkin kanssa."

-Matias


Mikä on Vahva Yhteisö?

Vahva Yhteisö on 3kk kerrallaan etenevä ohjelmointikokonaisuus kuntosaliharjoitteluun. Vahva Yhteisö antaa tavoitteelliselle treenaajalle kaiken mitä kuntosaliohjelmoinnilta voi toivoa. Vahva Yhteisö ei ole perinteisen tyylin verkkovalmennus, jossa 8 viikon keston jälkeen myydään uudella tavoitteella ja nimellä jatkovalmennusta toisensa perään. Vahva Yhteisö on valmennus, jossa samaa ohjelmaa ei tarvitse tehdä ikinä uudestaan, ja jossa valmentaja on jatkuvasti läsnä ja jakamassa kokemuksesi kuntosalin puolella. 
Vahvan yhteisön jäsenenä sinun ei siis tarvitse miettiä jatkoa ja miettiä mihin hypätä 8 tai 12 viikon jälkeen. Vahva yhteisö jatkuu niin kauan kuin jaksat pysyä mukana. 

Kenelle valmennus sopii? 

Valmennus sopii lähtökohtaisesti kaikille aktiivisille liikkujille, jotka ovat kiinnostuneita nimenomaan voimaharjoittelusta kuntosalilla. Oli tavoitteena sitten enemmän voimaa tai puhtaasti lihaksia, ohjelmointi vastaa molempiin tarpeisiin enemmän kuin riittävästi. 

Valmennus sopii loistavasti myös yksittäisille urheilijoille, tai vaikkapa tukemaan crossfit -harrastuksen voimapuolta. Ohjelmointia on helppo muokata volyymiltaan (työmäärältä) pienemmäksi henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Treeniosioista voi esimerkiksi tehdä vain pääliikeosion ja tukevat harjoitukset lihastasapainon kannalta, johon kuluu keskimäärin 30-40 minuuttia (pelkkä pääliikkeen tekeminen voimamielessä kestää 20-25 minuuttia. Tämä jättää mukavasti aikaa vielä esimerkiksi crossfit WODin tekemiseen. 
Jos taas oma lajisi vaatii voimatasojen tai lihasmassan kehittämistä, ovat yhteisön treenit nimenomaan myös atleettisten ominaisuuksien ylöspäin nostamista varten luotuja. 
Näihin asioihin parhaan avun saa valmennuksen aikana kysymällä henkilökohtaistamisia ohjelmoinnin suhteen suoraan valmentajalta. 

Ohjelmointi on suunniteltu siten että viikossa salitreenejä kertyy yhteensä neljä kappaletta, ja vapaavalintaisia HIIT -harjoituksia voi tehdä 1-2 kertaa tähän päälle. HIIT -treenit voi tehdä joko omina treeneinään erillisinä päivinä tai yhdistettynä esimerkiksi alakroppatreenin yhteyteen. Myös kolme viikottaista saliharjoitusta on ohjelman puitteissa vielä hallittava määrä jos oma aikataulusi ei salli useampaa harjoituskertaa viikossa.

Missä voin treenata? 

Vahvan Yhteisön jäsenenä sinua ei ole sidottu varsinaisesti mihinkään tiettyyn kuntosaliin. Treenit voit siis suorittaa omalla kotisalillasi kuten tähänkin asti. 
Harjoituspaikalle on kuitenkin tiettyjä vähimmäisvaatimuksia, jotta voit ohjelmaa suorittaa lähtökohtaisesti vaaditulla tavalla. Saliltasi tulisi siis löytyä levytankoja, levypainoja, käsipainoja, sekä ylä- ja alataljat. Ristikkäistaljasta tai muuten säädettävästä taljalähdöstä sekä säädettävästä selkänojallisesta penkistä plussaa. 
Jos treenipuitteesi mietityttävät, voit tiedustella asiaa suoraan valmentajalta.


Mitä Vahva Yhteisö sisältää?

  • Ohjelmointi (treenit puhelinsovellukseen).
  • Ravintovalmennus (käytännön ohjeistuksen oman ruokavalion koostamiseen erilaiset tavoitteet huomioiden)
  • Jatkuva valmentajan tuki netin välityksellä someryhmissä.
  • Jokaisen ohjelman tarkempi läpikäynti videon muodossa jäsenille.
  • Mahdollisuus henkilökohtaisiin PT-tunteihin / Ryhmätunteihin.

Ohjelmointi

Esimerkki yksittäisestä treenistä sovellusnäkymässä.
Esimerkki yksittäisestä treenistä sovellusnäkymässä.

Yhteisön ohjelmointi etenee siten, että vuosittainen ohjelmointi koostuu kolmen kuukauden kokonaisuuksista. Nämä kokonaisuudet on ohjelmoitu siten, että kolmen kuukauden aikana saat yhteensä 4 ohjelmaa kuntosalille, ja 4 ohjelmaa energiasysteemitreeneihin kehonmuokkausta ja suorituskykyä varten (HIIT tyyliset kiertotreenit). Vuoden aikana näitä ohjelmakokonaisuuksia on yhteensä kolme, jolloin jokaisen yksittäisen kokonaisuuden väliin jää noin kuukausi taukoa tiiviistä ohjelmoinnista. Ne asiakkaat jotka liittyvät yhteisöön vuodeksi kerrallaan, saavat tietysti näihin väleihin omat ohjelmoinnit valmistamaan seuraavaan tiiviiseen kolmen kuukauden pakettiin.

Yksittäinen 3 kuukauden ohjelmointi sisältää siis kaksi hypertrofiaan painottuvaa ohjelmaa, sekä kaksi voimapainotteisempaa ohjelmaa. Nämä toki tukevat toinen toisiaan ja luovat harmoniassa yksinkertaisen ja tehokkaan kokonaisuuden. HIIT harjoitukset muovaantuvat myös kolmen kuukauden aikana siten, että jokaisessa ohjelmassa on eri työ-, ja lepoaikoja sisältävät kokonaisuudet, joka rasittaa erilaisia energiaväyliö kehossa. Tämä taas tekee sekä rasvanpoltosta että atleettisuuden parantamisesta äärimmäisen tehokasta. 

Ohjelmointia avittamassa kaikki Yhteisön jäsenet saavat käyttöönsä mobiilisovelluksen, joka toimii treenipäiväkirjana ja jonne kaikki yhteisön treenit tulevat. Tätä kautta kaikkiin treeneihin saat myös video-ohjeistukset ja tarkemmat tiedot lepotauoista, temmosta ja erikoistekniikoista.

Ravintovalmennus / ravintonevonta

Vahva Yhteisö antaa eväät järkevän ruokavalion suunnitteluun. 
Yhteisön aikana saat ravintovalmennusta, mutta et grammaruokavalioita. Tämä tarkoittaa sitä että opetellaan järkevän syömisen peruspilareita, ruokailurytmiä, ajoittamisen hyötyjä ja haittoja ja kokonaiskuvan hallintaa. Mihin kannattaa panostaa jos haluaa tiputtaa rasvamassaa, tai mitä kannattaa korostaa jos tavoite on lisätä aktiivista lihasmassaa. Tavoite on siis valmentaa myös näitä asioita, ei lykätä samaa lappua jokaisen pääteruutuun. 
Yhteisön jäsenenä saat siis selkeät video-ohjeistukset oman ruokavaliosi rakentamiseen. 

Sosiaalisen median ryhmä

Kolmas kokonaisuus valmennuksessa on kieltämättä sosiaalinen yhteys. Tätä varten valmennettavat pääsevät suljettuun fb-ryhmään, jossa valmentajan tuki on aktiivisimmin läsnä. Tänne ryhmään julkaistaan lisämateriaalia ravintoon ja treeniin liittyen, minkä lisäksi valmentaja pitää QA -videoita, sekä avaa omilla videoillaan jokaista uutta ohjelmaa hieman pintaa syvemmältä. Tämä ryhmä toimii myös väylänä sovittaessa mahdollisia ryhmätreenejä tai tiimipäiviä. 

Ei somea? Ei huolta. 
Vaikka sosiaalisen median ryhmä on iso osa valmennusta, niin ilmankin sitä pärjää. Kaikki tärkeät viestit ja videot liikkuvat myös sähköpostin välityksellä niille jotka eivät fb-ryhmässä viihdy. 

Lisäpalvelut

Yhteisön lisäpalveluna jokaisella jäsenellä on mahdollisuus ostaa yksittäisiä PT-tunteja valmennuksen aikana hintaan 79€/tunti. Normaalisti tämä hinta on henkilökohtaisessa valmennuksessa olevilla, ja silloinkin täytyy sitoutua tiettyyn kuukausituntimäärään. Yhteisön jäsenenä saat kuitenkin ostaa irtotunteja tähän hintaan silloin kun itse tarvitset apua eniten. 

Tämän lisäksi yhteisön asiakkaille järjestetään ryhmätreenejä jokaisen ohjelman aikana (4 eri ohjelmaa 3kk jaksossa). Näissä ryhmätreeneissä voi tarkemmin käydä läpi haluamiaan asioita, tai muuten vain tulla treenaamaan kova yksittäinen treeni. Ryhmätreenejä järjestetään vakiomäärä yleisesti, mutta yhteisön jäsenet voivat myös itse kerätä vähintään 3 henkilön ryhmän kasaan ja sopia sitten treeniajan valmentajan kanssa. Ryhmätreeneissä hinta on vakiona 30€/hlö/tunti.

Lisäksi kaikki Yhteisöön kuuluvat ovat oikeutettuja -10 prosentin alennukseen Vahva Energian kuntosalikorteista (itse valmennuksessa oleminen ei edellytä salin asiakkuutta).

Hinta

Yhteisön jäsenyyden voit helposti hankkia kahdella vaihtoehdolla. Yksittäisenä 3kk jaksona (nämä alkavat vain tiettyinä päivämäärinä), tai koko vuoden kestävänä valmennuksena. Vuoden kestävä valmennus sisältää 3kk treenijaksojen lisäksi ohjelmoinnin näiden väliin jääville kevennetyille viikoille. 

Vuodeksi kerrallaan ostettava jäsenyys voidaan laskuttaa kerralla, tai jaettuna neljälle ensimmäiselle kuukaudelle. 3kk jäsenyys laskutetaan kerralla.

Yhteisön jäsenyys 3kk (alkaa 1.6.2020)

99€ (129€)

Yhteisön jäsenyys 12kk (alkaa 1.6.2020)

299€ (399€)

HUOM! Tarjous voimassa 30.4.2020 asti. 
3kk yhteisövalmennus hintaan 99€
12kk yhteisövalmennus hintaan 299€ 


Hanki paikkasi valmennuksessa!

Hanki valmennus ilmoittautumalla allaolevalla lomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen saat valmennussopimuksen sähköpostitse.