VAHVA YHTEISÖ

Vahva Yhteisö (Seuraava startti 11.01.2020)


Mikä on Vahva Yhteisö?

Vahva Yhteisö on 3kk kerrallaan etenevä ohjelmointikokonaisuus kuntosaliharjoitteluun. Vahva Yhteisö antaa tavoitteelliselle treenaajalle kaiken mitä kuntosaliohjelmoinnilta voi toivoa. Vahva Yhteisö on valmennus, jossa samaa ohjelmaa ei tarvitse tehdä ikinä uudestaan ja jossa valmentaja on joka viikko tavoitettavissa
Vahvan yhteisön jäsenenä sinun ei tarvitse miettiä jatkoa ja miettiä mitä tehdä 8 tai 12 viikon jälkeen. Vahva yhteisö jatkuu niin kauan kuin jaksat pysyä mukana. 

Kenelle valmennus sopii? 

Valmennus sopii lähtökohtaisesti kaikille aktiivisille treenaajille, jotka ovat kiinnostuneita nimenomaan voimaharjoittelusta kuntosalilla. Oli tavoitteena sitten enemmän voimaa tai puhtaasti lihaksia, ohjelmointi vastaa molempiin tarpeisiin enemmän kuin riittävästi. 

Ohjelmointi on suunniteltu siten että viikossa salitreenejä kertyy 3-4 kappaletta, ja vapaavalintaisia HIIT -harjoituksia voi tehdä 1-2 kertaa tähän päälle. HIIT -treenit voi tehdä joko omina treeneinään erillisinä päivinä tai yhdistettynä esimerkiksi alakroppatreenin yhteyteen. Nämä harjoitukset on mahdollista tehdä joko kuntosaliympäristössä, tai ulkotreeneinä oman mieltymyksen mukaisesti. 

Missä voin treenata? 

Vahvan Yhteisön jäsenenä sinua ei ole sidottu varsinaisesti mihinkään tiettyyn kuntosaliin. Treenit voit siis suorittaa omalla kotisalillasi kuten tähänkin asti. 
Harjoituspaikalle on kuitenkin tiettyjä vähimmäisvaatimuksia, jotta voit ohjelmaa suorittaa lähtökohtaisesti vaaditulla tavalla. Saliltasi tulisi siis löytyä levytankoja, levypainoja, käsipainoja, sekä ylä- ja alataljat. Ristikkäistaljasta tai muuten säädettävästä taljalähdöstä sekä säädettävästä selkänojallisesta penkistä plussaa. 
Jos treenipuitteesi mietityttävät, voit tiedustella asiaa suoraan valmentajalta.

Ostotapahtuman jälkeen saat vielä vahvistusviestin sähköpostitse. Lisäksi saat vuorokauden kuluessa toisen sähköpostin, joka sisältää tarkempaa tietoa käytännön asioista, kuten ohjeet treenisovelluksen käyttöönottoon.


Mitä Vahva Yhteisö sisältää?

  • Treenien ohjelmointi (treenit video-ohjeilla puhelinsovellukseen).
  • Treenipäiväkirja puhelinsovelluksessa.
  • Valmentajan tuki sovelluksen kautta.
  • Valittavanasi on treeniohjelmat 3 tai 4 kertaa viikossa treenaamiseen. 
  • 1-2 vapaavalintaista HIIT-treeniä viikossa. 

Ohjelmointi

Esimerkki yksittäisestä treenistä sovellusnäkymässä.
Esimerkki yksittäisestä treenistä sovellusnäkymässä.

Yhteisön ohjelmointi etenee siten, että vuosittainen ohjelmointi koostuu kolmen kuukauden kokonaisuuksista. Nämä kokonaisuudet on ohjelmoitu siten, että kolmen kuukauden aikana saat yhteensä 4 ohjelmaa kuntosalille, ja 4 ohjelmaa energiasysteemitreeneihin kehonmuokkausta ja suorituskykyä varten (HIIT tyyliset kiertotreenit).
Vuoden aikana näitä ohjelmakokonaisuuksia on yhteensä kolme, jolloin jokaisen yksittäisen kokonaisuuden väliin jää noin kuukausi taukoa tiiviistä ohjelmoinnista. Ohjelmoinnissa jatkavat saavat lisäksi näihin 4 viikon väleihin erilliset treeniohjelmat valmistamaan seuraavaan tiiviiseen kolmen kuukauden treenijaksoon.

Yksittäinen 3 kuukauden ohjelmointi sisältää siis kaksi hypertrofiaan painottuvaa ohjelmaa, sekä kaksi voimapainotteisempaa ohjelmaa. Nämä  tukevat toinen toisiaan ja luovat harmoniassa yksinkertaisen ja tehokkaan kokonaisuuden. HIIT harjoitukset on luotu tehostamaan rasvanpolttoa sekä kehittämään yksilön atleettisia ominaisuuksia. 

Harjoittelua helpottamaan kaikki Yhteisön jäsenet saavat käyttöönsä mobiilisovelluksen, joka toimii treenipäiväkirjana ja jonne kaikki yhteisön treenit luodaan. Tätä kautta kaikkiin treeniliikkeisiin sisältyvät myös video-ohjeistukset ja tarkemmat tiedot lepotauoista, temmosta ja erikoistekniikoista.

Hinnasto ja maksaminen

Yhteisön jäsenyyden voit suoraan verkkokaupasta. Jokaisen 3kk jakson jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa uudella 3kk jaksolla. Jatkaville treenaajille on tarjolla jaksojen väliin jäävälle kuukaudelle oma rakenteellista tasapainoa tukeva ja hermostollisesti kevyempi ohjelma. Tämä ohjelma valmistaa kroppaa uuteen kolmen kuukauden kovempaan treenijaksoon.

Ostotapahtuman jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostitse. Tämän jälkeen saat vielä erillisen viestin jossa käydään läpi valmennuksen aloitukseen liittyviä käytännön asioita. 

Verkkokaupan kautta ostettaessa voit maksaa ostoksesi kerralla turvatulla pankkisiirrolla, mobilepayllä, paypalilla tai joustavalla osamaksulla.


Hanki paikkasi valmennuksessa!

Heräsikö kysymyksiä valmennukseen liittyen? Lähetä viesti oheisella lomakkeella ja vastaan sinulle 24h kuluessa!