VAHVA YHTEISÖ

Vahva Yhteisö (Seuraava startti 21.09.2020)

Miksi vahva yhteisö on olemassa? 

"Vahvan Yhteisön tavoitteena on tuoda verkon kautta kaikkien saataville ne ohjelmointimallit ja treenifilosofia, joita käytän ammattiurheilijoiden ja kovilla tavoitteilla treenaavien yksilövalmennettavieni kanssa. Mulle on henkilökohtaisesti tärkeää olla jatkuvasti läsnä ja auttamassa ihmisiä erilaisissa treeniin ja ravitsemukseen liittyvissä ongelmissa. Siksi halusin yhdistää valmennukseen myös sosiaalisen median kanavat, jotka mahdollistavat päivittäisen kanssakäymisen valmentajan kanssa ja jossa voitaisiin olla osa toistemme treenimatkaa.
Mun ajatus on aina ollut auttaa mahdollisimman monia treenaamaan järkevästi ja nousujohteisesti. Verkossa tapahtuva valmennus onkin loistava tapa tavoittaa enemmän ihmisiä, kuin mihin henkilökohtaisen valmennuksen kapasiteetti voisi riittää."

-Matias


Mikä on Vahva Yhteisö?

Vahva Yhteisö on 3kk kerrallaan etenevä ohjelmointikokonaisuus kuntosaliharjoitteluun. Vahva Yhteisö antaa tavoitteelliselle treenaajalle kaiken mitä kuntosaliohjelmoinnilta voi toivoa. Vahva Yhteisö on valmennus, jossa samaa ohjelmaa ei tarvitse tehdä ikinä uudestaan ja jossa valmentaja on jatkuvasti läsnä jakamassa kokemuksesi valmennuksen aikana. 
Vahvan yhteisön jäsenenä sinun ei siis tarvitse miettiä jatkoa ja miettiä mitä tehdä 8 tai 12 viikon jälkeen. Vahva yhteisö jatkuu niin kauan kuin jaksat pysyä mukana. 

Kenelle valmennus sopii? 

Valmennus sopii lähtökohtaisesti kaikille aktiivisille liikkujille, jotka ovat kiinnostuneita nimenomaan voimaharjoittelusta kuntosalilla. Oli tavoitteena sitten enemmän voimaa tai puhtaasti lihaksia, ohjelmointi vastaa molempiin tarpeisiin enemmän kuin riittävästi. 

Valmennus sopii loistavasti myös yksittäisille urheilijoille, tai vaikkapa tukemaan crossfit -harrastuksen voimapuolta. Ohjelmointia on helppo muokata volyymiltaan (työmäärältä) pienemmäksi henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Treeniosioista voi esimerkiksi tehdä vain pääliikeosion ja tukevat harjoitukset lihastasapainon kannalta, johon kuluu keskimäärin 30-40 minuuttia (pelkkä pääliikkeen tekeminen voimamielessä kestää 20-25 minuuttia. Tämä jättää mukavasti aikaa vielä esimerkiksi crossfit WODin tekemiseen). 
Jos taas oma lajisi vaatii voimatasojen tai lihasmassan kehittämistä, ovat yhteisön treenit nimenomaan myös atleettisten ominaisuuksien ylöspäin nostamista varten luotuja. 
Näihin asioihin parhaan avun saa valmennuksen aikana kysymällä henkilökohtaistamisia ohjelmoinnin suhteen suoraan valmentajalta. 

Ohjelmointi on suunniteltu siten että viikossa salitreenejä kertyy yhteensä neljä kappaletta, ja vapaavalintaisia HIIT -harjoituksia voi tehdä 1-2 kertaa tähän päälle. HIIT -treenit voi tehdä joko omina treeneinään erillisinä päivinä tai yhdistettynä esimerkiksi alakroppatreenin yhteyteen. Nämä harjoitukset on mahdollista tehdä joko kuntosaliympäristössä, tai ulkotreeneinä oman mieltymyksen mukaisesti. Myös kolme viikottaista saliharjoitusta on ohjelman puitteissa vielä hallittava määrä jos oma aikataulusi ei salli neljää kuntosalitreeniä viikossa.

Missä voin treenata? 

Vahvan Yhteisön jäsenenä sinua ei ole sidottu varsinaisesti mihinkään tiettyyn kuntosaliin. Treenit voit siis suorittaa omalla kotisalillasi kuten tähänkin asti. 
Harjoituspaikalle on kuitenkin tiettyjä vähimmäisvaatimuksia, jotta voit ohjelmaa suorittaa lähtökohtaisesti vaaditulla tavalla. Saliltasi tulisi siis löytyä levytankoja, levypainoja, käsipainoja, sekä ylä- ja alataljat. Ristikkäistaljasta tai muuten säädettävästä taljalähdöstä sekä säädettävästä selkänojallisesta penkistä plussaa. 
Jos treenipuitteesi mietityttävät, voit tiedustella asiaa suoraan valmentajalta.

Ostotapahtuman jälkeen saat vielä vahvistusviestin sähköpostitse. Lisäksi saat vuorokauden kuluessa toisen sähköpostin, joka sisältää tarkempaa tietoa käytännön asioista, kutsun sosiaalisen median ryhmään ja ohjeet treenisovelluksen käyttöönottoon.


Mitä Vahva Yhteisö sisältää?

  • Treenien ohjelmointi (treenit video-ohjeilla puhelinsovellukseen).
  • Treenipäiväkirja puhelinsovelluksessa.
  • Valmentajan tuki someryhmässä.
  • Valittavanasi on treeniohjelmat 3 tai 4 kertaa viikossa treenaamiseen. 
  • 1-2 vapaavalintaista HIIT-treeniä viikossa. 

Ohjelmointi

Esimerkki yksittäisestä treenistä sovellusnäkymässä.
Esimerkki yksittäisestä treenistä sovellusnäkymässä.

Yhteisön ohjelmointi etenee siten, että vuosittainen ohjelmointi koostuu kolmen kuukauden kokonaisuuksista. Nämä kokonaisuudet on ohjelmoitu siten, että kolmen kuukauden aikana saat yhteensä 4 ohjelmaa kuntosalille, ja 4 ohjelmaa energiasysteemitreeneihin kehonmuokkausta ja suorituskykyä varten (HIIT tyyliset kiertotreenit).
Vuoden aikana näitä ohjelmakokonaisuuksia on yhteensä kolme, jolloin jokaisen yksittäisen kokonaisuuden väliin jää noin kuukausi taukoa tiiviistä ohjelmoinnista. Ohjelmoinnissa jatkavat saavat lisäksi näihin 4 viikon väleihin erilliset treeniohjelmat valmistamaan seuraavaan tiiviiseen kolmen kuukauden treenijaksoon.

Yksittäinen 3 kuukauden ohjelmointi sisältää siis kaksi hypertrofiaan painottuvaa ohjelmaa, sekä kaksi voimapainotteisempaa ohjelmaa. Nämä  tukevat toinen toisiaan ja luovat harmoniassa yksinkertaisen ja tehokkaan kokonaisuuden. HIIT harjoitukset on luotu tehostamaan rasvanpolttoa sekä kehittämään yksilön atleettisia ominaisuuksia. 

Harjoittelua helpottamaan kaikki Yhteisön jäsenet saavat käyttöönsä mobiilisovelluksen, joka toimii treenipäiväkirjana ja jonne kaikki yhteisön treenit luodaan. Tätä kautta kaikkiin treeniliikkeisiin sisältyvät myös video-ohjeistukset ja tarkemmat tiedot lepotauoista, temmosta ja erikoistekniikoista.

Sosiaalisen median ryhmä

Kolmas kokonaisuus valmennuksessa on sosiaalinen yhteys. Tätä varten valmennettavat pääsevät suljettuun fb-ryhmään, jossa valmentajan tuki on aktiivisimmin läsnä. Tänne ryhmään julkaistaan lisämateriaalia ravintoon ja treeniin liittyen, minkä lisäksi valmentaja pitää QA -videoita, sekä avaa omilla videoillaan jokaista uutta ohjelmaa pintaa syvemmältä. 

Ei somea? Ei huolta. 
Vaikka sosiaalisen median ryhmä on iso osa valmennusta, niin ilmankin sitä pärjää. Kaikki tärkeät viestit ja videot liikkuvat myös sähköpostin välityksellä niille jotka eivät fb-ryhmässä viihdy. 

Lisäpalvelut

Yhteisön lisäpalveluna jokaisella jäsenellä on mahdollisuus ostaa yksittäisiä PT-tunteja valmennuksen aikana hintaan 79€/tunti. Normaalisti tämä hinta on henkilökohtaisessa valmennuksessa olevilla, ja silloinkin täytyy sitoutua tiettyyn kuukausituntimäärään. Yhteisön jäsenenä saat kuitenkin ostaa irtotunteja tähän hintaan silloin kun itse tarvitset apua eniten. 

Tämän lisäksi yhteisön asiakkaille järjestetään ryhmätreenejä jokaisen ohjelman aikana (4 eri ohjelmaa 3kk jaksossa). Näissä ryhmätreeneissä voi tarkemmin käydä läpi haluamiaan asioita, tai muuten vain tulla treenaamaan kova yksittäinen treeni. Ryhmätreenejä järjestetään vakiomäärä yleisesti, mutta yhteisön jäsenet voivat myös itse kerätä vähintään 3 henkilön ryhmän kasaan ja sopia sitten treeniajan valmentajan kanssa. Ryhmätreeneissä hinta on vakiona 30€/hlö/tunti.

Lisäksi kaikki Yhteisöön kuuluvat ovat oikeutettuja -10 prosentin alennukseen Vahva Energian kuntosalikorteista (itse valmennuksessa oleminen ei edellytä salin asiakkuutta).

Hinnasto ja maksaminen

Yhteisön jäsenyyden voit suoraan verkkokaupasta. Jokaisen 3kk jakson jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa uudella 3kk jaksolla. Jatkaville treenaajille on tarjolla jaksojen väliin jäävälle kuukaudelle oma rakenteellista tasapainoa tukeva ja hermostollisesti kevyempi ohjelma. Tämä ohjelma valmistaa kroppaa uuteen kolmen kuukauden kovempaan treenijaksoon.

Ostotapahtuman jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostitse. Tämän jälkeen saat vielä erillisen viestin jossa käydään läpi valmennuksen aloitukseen liittyviä käytännön asioita. 

Verkkokaupan kautta ostettaessa voit maksaa ostoksesi kerralla turvatulla pankkisiirrolla, mobilepayllä, paypalilla tai joustavalla osamaksulla.


Tarjoushinta voimassa 14.09.2020 asti!

Yhteisön jäsenyys 3kk (alkaen 21.9.2020)

99€ (norm. 129€)


Hanki paikkasi valmennuksessa!

Heräsikö kysymyksiä valmennukseen liittyen? Lähetä viesti oheisella lomakkeella ja vastaan sinulle 24h kuluessa!